in English Контакти Карта на сайта Галерия За Нас

Дизайн и предпечат, рекламни материали


Имате въпроси относно Дизайн и предпечат, рекламни материали?
Свържете се с нас на мейл office@dikov.com или телефон 0331/63952

Графичният дизайн е първата стъпка от изработката на опаковки. За да сме полезни на нашите клиенти сме екипирани с всички необходими компютърни станции, лицензионни софтуерни пакети, богати библиотеки от векторни и растерни изображения и системи за дигитален контролен отпечатък. За да скъсим пътя от идеята до проекта разполагаме със собствено фото студио за модна, рекламна и продуктова фотография.Ако вече разполагате с идеен проект или работен файл, той трябва да отговаря на следните изисквания:

Вид на файла - приемаме следните файлови формати: .CDR, .AI, .TIF, .JPG, .PDF , .PS, .EPS и .PSD.
Цветност CMYK и/или Pantone: Изпратените файлове трябва да бъдат в CMYK. Ако ни изпратите файлове в други цветни стандарти като RGB и Lab, ние ще ги конвертираме в CMYK. Конвертирането от един стандарт в друг е възможно да промени цветовете.
Резолюция: За да се получи добър резултат, резолюцията на картинките трябва да бъде най-малко 250 dpi (точки на инч) за финалния размер на изображението. НЕ опитвайте да увеличавате (интерполирате) изображения с ниска резолюция във вашия софтуер - това може да доведе до лоши резултати.
Шрифтове: Конвертирайте шрифтовете в криви преди да изпратите Вашите файлове. Конвертирането в криви на Вашите текстове елиминира необходимостта да изпращате шрифтовете, които сте използвали.
Компресиране на файла: Компресирайте файла с WinRAR, WinZIP или друг популярен софтуер за компресиране.